Catalogus

9 artikel(en)

per pagina

 • De mysterieuze dood van Nicky Verstappen

  SPECIALE HERDRUK

  Alleen hier door de auteur gesigneerd verkrijgbaar!

  Het ontroerende verhaal van Nicky's ouders, met een voorwoord van Peter R. de Vries

  Meer info
  € 16,95

 • Echte misdaad - STRIJD.

  In STRIJD. beschrijven rechercheurs, advocaten en slachtoffers-nabestaanden geruchtmakende misdrijven waar zij persoonlijk bij betrokken raakten. Vanuit hun eigen perspectief. In hun eigen bewoordingen. In elk verhaal heeft de strijd van de betrokkene een andere gedaante, een andere achtergrond. Nu bij elke bestelling: Akte van goed en kwaad (hoe vriendschap de samenleving beter maakt)

  Meer info
  € 14,95

 • Echte misdaad KWAAD.

  In KWAAD. beschrijven rechercheurs, advocaten en slachtoffers-nabestaanden geruchtmakende misdrijven waar zij persoonlijk bij betrokken raakten. Vanuit hun eigen perspectief. In hun eigen bewoordingen. In elk verhaal heeft het kwaad een andere gedaante, een andere achtergrond. Nu bij elke bestelling: Akte van goed en kwaad (hoe vriendschap de samenleving beter maakt)

  Meer info
  € 14,95

 • Echte Vriendschap

  Wat is vriendschap? Hoe leuk is het? Kan een mens zonder? Wie is jouw beste vriend(in) en heb je dat al eens tegen hem of haar gezegd? Wat zijn de verschillen tussen vriendschap en liefde? Is echte vriendschap misschien wel het allermooiste dat er is? De antwoorden op deze vragen liggen besloten in dit boek dat sinds zijn verschijing in november 2015 een heuse vriendschapsbeweging heeft ontketend. Behalve van persoonlijke waarde blijkt vriendschap ook van enorme maatschappelijke waarde te zijn. Een verdiepend verhalenboek waarin vierendertig (on)bekende Nederlanders een échte vriendschap uit hun persoonlijk leven beschrijven: intiem, grappig, aangrijpend, lichtvoetig, pijnlijk, indrukwekkend.. Prachtig om te krijgen. Prachtig om te geven. Nu bij elke bestelling: Akte van goed en kwaad (hoe vriendschap de samenleving beter maakt)

  Meer info
  € 14,95

 • Het ware gezicht van het kwaad

  Trots en kwetsbaar. Onder deze noemer zijn twee politieboeken met waargebeurde verhalen uit het Exclusieve Boekenfonds per direct sterk in prijs verlaagd. Het Ware Gezicht van het Kwaad van €14,95 naar €7,50. In deze true thriller beschrijven twee prominente Nederlandse politiemannen de twaalf jaar durende gijzeling van een Colombiaanse collega door de FARC. Een must read tegen de achtergrond van het recente vredesakkoord van de Colombiaanse overheid met de terreurorganisatie. Nu bij elke bestelling: Akte van goed en kwaad (hoe vriendschap de samenleving beter maakt)

  Meer info
  € 7,50

 • Marianne Vaatstra: Het verhaal van haar moord

  1 review(s)

  De moord op Marianne Vaatstra (16) is een van de meest geruchtmakende misdrijven uit de Nederlandse misdaadgeschiedenis. Een regelrechte crime classic, gekenmerkt door blunders, missers, arrestaties van onschuldige verdachten, ophef over asielzoekers, Kamervragen, complottheorieën, et cetera. Een ongekend drama voor de nabestaanden. Het jarenlange rechercheonderzoek mondde uit in een ware mediahype toen Jasper S., een boer die vlak bij de plaats delict woonde, de werkelijke dader bleek. Nu bij elke bestelling: Akte van goed en kwaad (hoe vriendschap de samenleving beter maakt)

  Meer info
  € 10,00

 • Zeden: Strafprocessen van de eeuw

  In het boek ZEDEN beschrijven twintig topadvocaten in twintig verhalen de belangrijkste aspecten van de seksuele misdrijven uit het Wetboek van Strafrecht, zoals verkrachting, aanranding, ontucht, incest, seksuele intimidatie, pedofilie, lustmoord, loverboys, (kinder)porno, GHB, TBS, SM, DNA, valse aangiften, leeftijdsgrenzen, strafmaten, schadevergoedingen en ethiek. Nu bij elke bestelling: Akte van goed en kwaad (hoe vriendschap de samenleving beter maakt)

  Meer info
  € 12,95

 • Wraakgevoelens

  Achttien ouders beschrijven de moord op hun kind, de gevolgen van het misdrijf, het immense verdriet en de wraakgevoelens die zij koesteren tegen de dader(s). Nu bij elke bestelling: Akte van goed en kwaad (hoe vriendschap de samenleving beter maakt)

  Meer info
  € 13,95

 • Maliesingel 2

  Maliesingel 2 is een unieke mix van fictie en non-fictie. Sommige namen en voorvallen zijn verzonnen, de meeste personen en gebeurtenissen zijn echt en waargebeurd. Nu bij elke bestelling: Akte van goed en kwaad (hoe vriendschap de samenleving beter maakt)

  Meer info
  € 8,95

9 artikel(en)

per pagina